Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Dom in družina

V ospredju je kruh, tukaj želimo biti najboljši

Eno največjih prehrambnih podjetij, ki je od leta 2015 v lasti hrvaške Podravke, ima novo vodstvo. Nadzorni svet je za novo direktorico imenoval Karmen Pangos.
V Žitu so se novim razmeram prilagodili v proizvodnji, administraciji, pri prodaji in izdelkih. Najbolj prodajane znamke kruha so zapakirali v folijo, na trg so dali mešanico mok za hitro peko kruha doma in v trgovine poslali izdelke za dopeko. FOTO: Uroš Hočevar
V Žitu so se novim razmeram prilagodili v proizvodnji, administraciji, pri prodaji in izdelkih. Najbolj prodajane znamke kruha so zapakirali v folijo, na trg so dali mešanico mok za hitro peko kruha doma in v trgovine poslali izdelke za dopeko. FOTO: Uroš Hočevar
14. 11. 2020 | 06:00
14. 11. 2020 | 10:59
24:25
Menedžerka in dobra poznavalka prehrambne industrije je na položaju generalnega direktorja zamenjala Janeza Bojca, ki je družbo vodil od leta 2012, in jo kot solastnik tudi pomagal pripeljati v hrvaške roke. Nedavno pa se mu je iztekel mandat. Karmen Pangos je v podjetje prišla s položaja direktorice Kraša Slovenija, a je v Žitu že delala v letih 2010–2017 kot direktorica izvoza in prodaje. Prej je izkušnje nabirala na (vodstvenih) položajih na področju prodaje v Drogi Portorož, Drogi Kolinska in Trgoavtu. Vzporedno je znanje in kompetence nadgrajevala s samoizobraževanjem in samorazvojem. »Bolj ko imaš odgovorne vloge v življenju in poslu, bolj moraš biti pripravljen nanje,« poudari. 

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine