Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Predstavitvena informacija  |   Slovenija

Simbol kredibilnosti na slovenskem trgu

Trajnostna naravnanost, preverjeni dobavitelji, lokalne sestavine, ki se povežejo v kakovostne in varne izdelke, ter zanesljiva dostava.
Blagovna znamka Žito ima dolgoletno tradicijo. FOTO: Piqant Photography
Blagovna znamka Žito ima dolgoletno tradicijo. FOTO: Piqant Photography
7. 9. 2020 | 08:33
8. 9. 2020 | 08:50
2:53
To so lastnosti, ki opisujejo poslovanje Žita. V podjetju so jih poudarili z novim znakom zanesljivega dobavitelja. »V Žitu smo zavezani proizvodnji in dobavi varnih, certificiranih izdelkov, ki so v največji možni meri proizvedeni iz lokalnih surovin za domač okus ter dobavljeni od preverjenih dolgoletnih dobaviteljev. Da poudarimo svojo zavezo trajnosti in zanesljivosti v odnosu tako do kupcev kot poslovnih partnerjev, smo kot dodaten pečat in simbol kredibilnosti podjetja Žito na slovenskem trgu zasnovali znak zanesljivega dobavitelja,« je novi Žitov znak opisal Janez Bojc, generalni direktor Žita.

Tako z enotnim simbolom in dvema različnima sloganoma, enim za potrošnike in drugim za poslovne partnerje, v Žitu izkazujejo svojo skrb za nemotene procese dobave kakovostnih izdelkov.

FOTO: Žito
FOTO: Žito


Blagovne znamke Žito, Gorenjka, Šumi, 1001 CVET in Zlato polje imajo dolgoletno tradicijo in so med potrošniki dobro prepoznavne. Prav tako se 1001 CVET in Zlato polje glede na raziskavo agencije Ipsos iz leta 2019 uvrščata med deset najmočnejših blagovnih znamk v Sloveniji. S sloganom »Vaš obrok, naša skrb iz Slovenije« v Žitu tako potrošnikom sporočajo, da sta trajnost in zaveza nenehni najvišji kakovosti dve izmed najpomembnejših vrednot Žita. Zato sodelujejo z lokalnimi, preverjenimi dobavitelji, proizvajajo kakovostne in varne izdelke, ki imajo prepoznaven in domač okus. Hkrati pa omogočajo redno dostavo na trgovske police, kjer kupce čaka širok nabor Žitovih izdelkov za vsako kulinarično priložnost. 

S sloganom »Trajno in varno skrbimo za najljubše okuse iz Slovenije« pa nagovarjajo svoje poslovne partnerje in dobavitelje. V Žitu namreč zaradi svoje lokalizirane in razvejene infrastrukture zagotavljajo veliko fleksibilnost, hitre in kratke dobavne poti pri dnevni dostavi tako dobaviteljem kot poslovnim partnerjem. Zanesljivost pri servisiranju preskrbovalne verige in izjemna odzivnost na katerokoli povpraševanje pa sta stalnici, zaradi katerih je partnerstvo z Žitom več kot dobrodošlo.

FOTO: Žito
FOTO: Žito


»V Žitu smo želeli ob pripravi znaka zanesljivega dobavitelja izraziti tudi posebno zahvalo vsem poslovnim partnerjem za dosedanje dobro sodelovanje. Znak je tako hkrati način, s katerim želimo kot ključno podjetje v slovenski prehrambni oskrbovalni verigi negovati in utrditi dolgoročne ter stabilne partnerske odnose,«
je še dodal Janez Bojc.
 
VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine