Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Predstavitvena informacija

Želite kuhati kot vrhunski chef? Držite se teh treh nasvetov!

Tudi vi radi ustvarjate v kuhinji in z vrhunskimi jedmi presenečate svoje najbližje? Potem ste na pravem mestu.
Preverite mojstrske recepte, ki so jih za vas pripravili vrhunski slovenski chefi. FOTO: SPAR Slovenija
Preverite mojstrske recepte, ki so jih za vas pripravili vrhunski slovenski chefi. FOTO: SPAR Slovenija
26. 7. 2021 | 09:17
27. 7. 2021 | 08:55
3:34
V nadaljevanju vam povemo, kako lahko še izboljšate svoje kuharske veščine. In ne, ni se vam treba udeležiti na stotine tečajev. Potrebujete le veliko željo po učenju.

Se tudi vam pri kulinaričnem ustvarjanju včasih zatakne že na začetku? Velikokrat res ne vemo, kaj pripraviti, in sprašujemo se, ali je bolje, da pripravimo iste jedi kot vedno, ali je res že čas, da poskusimo kakšen svež recept. Ne skrbite, preberite spodnje predloge in se lotite novih podvigov.
 

1.    Držite se receptov pravih mojstrov.


Če želite kuhati kot vrhunski chef, je prav, da se od pravih chefov tudi učite. Seveda ni odveč, če se udeležite kakšnega izobraževanja, dobro pa je prebrati tudi kakšno kuharsko knjigo. Če ste še začetnik, je smiselno, da se receptov res držite do podrobnosti – eksperimentiranje si lahko privoščite, ko osnove že obvladate. Še ena izmed možnosti za kulinarično izobraževanje so tudi kuharske spletne strani. V Sparu so posebej za gurmanske navdušence pripravili projekt Tri zvezdice, kjer sodelujejo z vrhunskimi slovenskimi chefi, prejemniki Michelinove zvezdice! 

Chefi Uroš Štefelin, Gregor Vračko in Uroš Fakuč za vas pripravljajo mojstrske recepte in še veliko presenečenj. Kuharji so najprej pripravili nekaj nasvetov za piknik nekoliko drugače. Uroš Štefelin je za vas že ustvaril recept za steak z zvezdico in vrhunsko spremljavo, Uroš Fakuč pa vas bo razveselil z ribo z zvezdico in vrhunsko spremljavo. Vas zanima, kaj je zakuhal chef Gregor Vračko? Kliknite tukaj in poiščite recept za burger z zvezdico in hitro pripravljeno specialno omako. Poustvarite jedi in sledite napotkom največjih! 

FOTO: SPAR Slovenija
FOTO: SPAR Slovenija


 

2.    Ključna je uporaba vrhunskih sestavin.


Vrhunski chefi, kot so Uroš Štefelin, Gregor Vračko in Uroš Fakuč, dobro vedo, da le vrhunske sestavine ustvarijo vrhunske okuse. Ravno zato je ključno, da ste pri izboru sestavin brezkompromisni. Na odličen krožnik sodijo le odlične sestavine, ki pa jih vedno dobite v Sparu. Chefi so v svojih jedeh uporabili visokokakovostne sestavine SPAR PREMIUM, kot so solni cvet SPAR PREMIUM, gorčica z medom SPAR PREMIUM, ekstra deviško oljčno olje SPAR PREMIUM, basmati in divji riž SPAR PREMIUM ter še mnogo več. Kakovostne izdelke pri svojem ustvarjanju uporabite tudi vi in si zagotovite še več možnosti za končni uspeh.

FOTO: SPAR Slovenija
FOTO: SPAR Slovenija

 

3.    Vadite: saj veste, vaja dela mojstra.


Ko imate vrhunski recept in vrhunske sestavine, imate že skoraj vse. A zadnja in najbolj pomembna točka, ki vam bo pomagala izpiliti kulinarične veščine, je vaja. Več ko boste kuhali, boljše bodo vaše jedi in več boste lahko eksperimentirali. Odlične recepte lahko vedno poiščete na kulinarični spletni strani Jedel bi, kjer vas čakajo mnogi recepti – poiščete lahko najboljše recepte za sladice, jedi za piknik, lahkotne osvežitve, na voljo pa je tudi kar nekaj brezmesnih receptov.

Zdaj pa izberite recept, nadenite predpasnik, zavihajte rokave in veselo na delo!
 

Naročnik oglasne vsebine je SPAR Slovenija
VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine