Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Slovenija

Začela se je energetska sanacija UKC Ljubljana

Zdravniki bolj kot v obnovi vidijo prihodnost v zgraditvi novega terciarnega centra. Direktor UKC priznal šum v komunikaciji.
V ponedeljek so se na severni strani zahodnega trakta ljubljanskega kliničnega centra začela gradbena dela. FOTO: Voranc Vogel/Delo
V ponedeljek so se na severni strani zahodnega trakta ljubljanskega kliničnega centra začela gradbena dela. FOTO: Voranc Vogel/Delo
15. 6. 2022 | 16:00
15. 6. 2022 | 16:11
7:37

V nadaljevanju preberite:

V ponedeljek so se na severni strani zahodnega trakta ljubljanskega kliničnega centra začela gradbena dela, s katerimi bo stavba dobila nova okna, izolacijo, fasado, streho, delno se bo uredilo tudi prezračevanje. Projekt »Covid-19 celovita energetska sanacija stavbe UKC Hospital« je v celoti financiran iz evropskih sredstev v višini 48.482.800 evrov (z davkom), izvaja pa ga GH Holding, ki se je edini prijavil na razpis, prvi razpis v zvezi s tem pa je bil ustavljen.

Zdravniške organizacije so zaskrbljene, da bo načrtovana prenova najmanj do konca leta 2023 pomembno posegla v izvajanje zdravstvenih storitev v naši največji terciarni ustanovi.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine