Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Slovenija

V Žitu slabo novico vidijo kot dobro

V podjetju koncentracijo proizvodnje na treh lokacijah razumejo kot korak k dolgoročni ohranitvi pekarstva v Sloveniji.
Koronavirus, Žito Ljubljana, zaščitne maske, delavci. Ljubljana, 27. marec 2020
Koronavirus, Žito Ljubljana, zaščitne maske, delavci. Ljubljana, 27. marec 2020
1. 4. 2022 | 18:25
1. 4. 2022 | 18:31
6:03

V nadaljevanju preberite: 

V Žitu in njegovi lastnici hrvaški Podravki so se pred mediji zaprli za pojasnila o razlogih za zaprtje dveh Žitovih pekarn v Sloveniji. Pekarni za Bežigradom v Ljubljani in v Novem mestu naj bi imeli manj kot sto zaposlenih, vendar brez dela ne bodo ostali vsi. Nekatere bodo prerazporedili na druga delovna mesta znotraj Žita, starejše predčasno upokojevali. Predsednik sekcije za pekarstvo pri Gospodarski zbornici Slovenije Silvester Pečjak o tem, kaj zaprtje pekarn pomeni za slovensko pekarstvo. Preberite tudi, česa se bojijo na kmetijskem ministrstvu.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine