Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Slovenija

Vzrok za nesrečo na gorenjski avtocesti prekratka varnostna razdalja

Gorenjska avtocesta je bila zaprta med Brnikom in Vodicami proti Ljubljani, zaprta sta bila tudi uvoza Kranj vzhod in Brnik proti Ljubljani.
Avtocesta. Fotografija je simbolična. FOTO: Dars
Avtocesta. Fotografija je simbolična. FOTO: Dars
A. I.
16. 10. 2024 | 07:19
16. 10. 2024 | 12:57
1:38

Okrog 6. ure zjutraj se je na gorenjski avtocesti med izvozom in uvozom Brnik v smeri Ljubljane zgodila prometna nesreča, v kateri je bilo udeleženih več vozil. Ena oseba se je telesno poškodovala, so sporočili s Policijske uprave (PU) Kranj.

Gorenjska avtocesta je bila skoraj dve uri zaprta med Brnikom in Vodicami proti Ljubljani, zaprta sta bila tudi uvoza Kranj vzhod in Brnik proti Ljubljani. Nastal je daljši zastoj. Posledice prometne nesreče so zdaj odstranili, še vedno pa je daljši zastoj. Zastoji so tudi na regionalnih cestah na območju Kranja in Vodic.

Kot so sporočili s Policijske uprave Kranje, je bil vzrok nesreče prekratka varnostna razdalja. Dvaindvajsetletna voznica je namreč s prednjim delom avtomobila trčila avto pred njo, v njenega pa še 36-letni voznik za njo. Policisti so kraj zavarovali, opravili ogled, zoper 22-letno voznico in 36-letnega voznika pa vodijo prekrškovni postopek. Zaradi trka je bila lažje poškodovana sopotnica 22-letne voznice. 

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine