Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Slovenija

V Ljubljani odslej testiranje v dvorani A na Gospodarskem razstavišču

Od jutri naprej se množično testiranje zaradi lažje dostopnosti in večjega prostora seli iz športne dvorane Kodeljevo na Gospodarsko razstavišče.
Množično testiranje se iz dvorane Kodeljevo seli na Gospodarsko razstavišče. FOTO: Jože Suhadolnik/Delo
Množično testiranje se iz dvorane Kodeljevo seli na Gospodarsko razstavišče. FOTO: Jože Suhadolnik/Delo
Be. B.
11. 1. 2021 | 15:08
11. 1. 2021 | 15:23
1:40
Od jutri naprej bo izvajanje množičnega testiranja s hitrimi angitenskimi testi potekalo v dvorani A na Gospodarskem razstavišču na Dunajski cesti 18. Kot so sporočili iz ZD Ljubljana, lokacijo testiranja spreminjajo zaradi lažje dostopnosti in večjega prostora ob večjem povpraševanju, zato testiranja ne bo več v Športni dvorani Kodeljevo.

FOTO: Jože Suhadolnik/Delo
FOTO: Jože Suhadolnik/Delo


Kot so še zapisali, bo testiranje na GR jutri izjemoma potekalo od 13. do 16. ure, sprejem pa je možen do 14.30. Testiranje s hitrimi testi v dvorani A na Gospodarskem razstavišču bodo od 13. 1. 2021 do nadaljnjega izvajali od ponedeljka do petka od 11. do 15. ure, s sprejemom do 13.30. Prav tako pa bodo z jutrišnjim dnem na GR začeli tudi cepljenje proti covidu-19, in sicer najprej izključno tistih pacientov, ki sodijo v prioritetne skupine za cepljenje in so se prijavili pri osebnem zdravniku ter jih je njihov osebni zdravnik na cepljenje tudi pozval.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine