Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Slovenija

Zastoj pred Karavankami daljši od desetih kilometrov

Tudi danes gre na slovenskem avtocestnem omrežju in na cestah okoli turističnih središč ob prehodu v sklepni del glavne turistične sezone pričakovati zastoje.
V soboto je na avtocestah prihajalo do zastojev, predvsem na predelih, kjer se promet običajno zgošča in na območjih gradbišč. FOTO: Mavric Pivk/Delo
V soboto je na avtocestah prihajalo do zastojev, predvsem na predelih, kjer se promet običajno zgošča in na območjih gradbišč. FOTO: Mavric Pivk/Delo
STA
18. 8. 2024 | 09:10
18. 8. 2024 | 11:07
1:17

Prometno dogajanje pred predorom Karavanke je tudi danes pestro. Zastoj je trenutno dolg 11 kilometrov, potnikom, ki se odpravljajo proti Kranjski Gori, na Prometno-informacijskem centru za državne ceste priporočajo že izvoz Lesce. Zastoj, trikilometrski, je tudi na avtocesti pred mejnim prehodom Šentilj.

Zaradi zastoja je zaprt uvoz Jesenice zahod proti Karavankam, uporaba izvoza Jesenice vzhod pa je dovoljena samo za lokalni promet. Občasno pristojni tudi zapirajo karavanški predor proti Sloveniji.

Drugod po državi do zastojev prihaja na primorski avtocesti med razcepom Kozarje in Vrhniko proti Kopru, pa tudi na državnih cestah v slovenski Istri, kot sta Lucija-Izola in Dragonja-Koper, ter med Lescami in Bledom.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine