Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Črna kronika

Pred mejnimi prehodi z Avstrijo še kar večkilometrski zastoji

Na gorenjski avtocesti je med Lescam in predorom Karavanke v smeri proti Avstriji še 13 kilometrov dolg zastoj.
Fotografija je simbolična. FOTO: Blaž Samec
Fotografija je simbolična. FOTO: Blaž Samec
STA
17. 8. 2024 | 20:04
17. 8. 2024 | 20:04
1:46

Na slovenskih cestah je bil danes ves dan zgoščen promet, predvsem v smeri z obale proti notranjosti in naprej proti meji z Avstrijo. Na gorenjski avtocesti je med Lescam in predorom Karavanke v smeri proti Avstriji še 13 kilometrov dolg zastoj, le nekaj krajši je na štajerski avtocesti v smeri proti mejnemu prehodu Šentilj.

Na izvozu Lipce je dovoljeno gorenjsko avtocesto zapustiti le za lokalni promet, poroča Prometno-informacijski center za državne ceste. Predor Karavanke zaradi varnosti občasno zapirajo.

Močno zgoščen promet je na Gorenjskem tudi na cesti od Jesenic proti Hrušici ter na cesti od Bohinjske Bele proti Bledu.

Na štajerski avtocesti stojijo vozila med razcepom Dragučova in prehodom Šentilj v smeri proti Avstriji v 11 kilometrov dolgi koloni. O zastojih prometno-informacijski center poroča tudi s ceste Dolnja Počehova - Zgornja Kungota.

Na štajerski avtocesti je ob tem zaradi okvare vozila oviran promet na izvozu Šentilj iz smeri Maribora.

Na Primorskem je promet močno obremenjen na posameznih odsekih ceste, ki vodi od mejnega prehoda Dragonja proti Kopru. Naprej po primorski avtocesti je zaradi okvare vozila zaprt počasni pas med Črnim Kalom in Kastelcem.

 

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine