Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Slovenija

Potrebujemo vrhunske chefe, a tudi odlične kmete

Število turističnih kmetij iz leta v leto raste. Najuspešnejše med njimi spretno uporabljajo splet in družbena omrežja.
Kmetijstvo se samo s pridelavo ne more ohraniti, obenem pa je gastronomski turizem najhitreje razvijajoča se zvrst turizma. FOTO: Jože Suhadolnik/Delo
Kmetijstvo se samo s pridelavo ne more ohraniti, obenem pa je gastronomski turizem najhitreje razvijajoča se zvrst turizma. FOTO: Jože Suhadolnik/Delo
26. 1. 2023 | 06:00
6:08

V nadaljevanju preberite:

»Slovenija potrebuje top 'chefe', a tudi top kmete,« poudarja dr. Aleš Gačnik s Fakultete za turistične študije – Turistica, ki spada pod Univerzo na Primorskem. Kot pojasni, mora gastronomski turizem graditi ne le na restavracijah z Michelinovimi zvezdicami, ampak tudi na kakovostnih in inovativnih turističnih kmetijah. Podatki kažejo, da število turističnih kmetij pri nas raste; najuspešnejše med njimi se povezujejo z lokalnim okoljem in spretno uporabljajo splet ter družbena omrežja.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine