Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Zanimivosti

Povabilo, ki ga res ne moreš zavrniti

Na pobudo Michelina je Hrvaška turistična skupnost v Rodiku na Krasu priredila večerjo z jedmi Ane Grgić in Ksenije Mahorčič.
Ksenijo Mahorčič in Ano Grgić je v kuhinji pozdravil direktor Hrvaške turistične skupnosti Kristjan Staničić. Foto HTZ/Michelin
Ksenijo Mahorčič in Ano Grgić je v kuhinji pozdravil direktor Hrvaške turistične skupnosti Kristjan Staničić. Foto HTZ/Michelin
29. 11. 2022 | 18:40
10:08

V nadaljevanju preberite:

Vetroven kraški večer z vonjem gorečih polen v zraku. V restavraciji pod vaškim zvonikom v Rodiku so bili v pričakovanju gostov neobičajne večerje dveh kuharic, slovenske in hrvaške. Aperitiv je vsaj delno nakazal, v katero smer bo šla večerja: zalogaj hrustljavega paškega sira z gelom rdečega zelja in iker s citrusi je mojster za pijače pospremil z džinom s Krka z dodatkom jastrebarske penine in zelišč. Ob prvi točki na meniju pa je goste iz kozarca pogledovala škampova glava.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine