Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Zanimivosti

Povabilo, ki ga res ne moreš zavrniti

Na pobudo Michelina je Hrvaška turistična skupnost v Rodiku na Krasu priredila večerjo z jedmi Ane Grgić in Ksenije Mahorčič.
Ksenijo Mahorčič in Ano Grgić je v kuhinji pozdravil direktor Hrvaške turistične skupnosti Kristjan Staničić. Foto HTZ/Michelin
Ksenijo Mahorčič in Ano Grgić je v kuhinji pozdravil direktor Hrvaške turistične skupnosti Kristjan Staničić. Foto HTZ/Michelin
29. 11. 2022 | 18:40
10:08

V nadaljevanju preberite:

Vetroven kraški večer z vonjem gorečih polen v zraku. V restavraciji pod vaškim zvonikom v Rodiku so bili v pričakovanju gostov neobičajne večerje dveh kuharic, slovenske in hrvaške. Aperitiv je vsaj delno nakazal, v katero smer bo šla večerja: zalogaj hrustljavega paškega sira z gelom rdečega zelja in iker s citrusi je mojster za pijače pospremil z džinom s Krka z dodatkom jastrebarske penine in zelišč. Ob prvi točki na meniju pa je goste iz kozarca pogledovala škampova glava.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine