![Ksenijo Mahorčič in Ano Grgić je v kuhinji pozdravil direktor Hrvaške turistične skupnosti Kristjan Staničić. Foto HTZ/Michelin](https://www.delo.si/media/images/20221129/1333756.width-660.jpg?rev=1)
Galerija
Neomejen dostop | že od 9,99€
Vetroven kraški večer z vonjem gorečih polen v zraku. V restavraciji pod vaškim zvonikom v Rodiku so bili v pričakovanju gostov neobičajne večerje dveh kuharic, slovenske in hrvaške. Aperitiv je vsaj delno nakazal, v katero smer bo šla večerja: zalogaj hrustljavega paškega sira z gelom rdečega zelja in iker s citrusi je mojster za pijače pospremil z džinom s Krka z dodatkom jastrebarske penine in zelišč. Ob prvi točki na meniju pa je goste iz kozarca pogledovala škampova glava.
Celoten članek je na voljo le naročnikom.
Berite Delo 3 mesece za ceno enega.
NAROČITEObstoječi naročnik?Prijavite se
Komentarji