Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Predstavitvena informacija

Pet ključnih razlogov, ki govorijo v prid sončne elektrarne

Če sanjate o čisti in enostavni samooskrbi z električno energijo, je končno prišel čas, da te želje tudi uresničite. Brez glavobola in odvečnih skrbi.
Sonce je vir življenja in tudi vir energije, ki jo lahko izkoristimo doma, ne glede na to, ali živimo v hiši ali bloku, zanjo pa se odloča tudi vedno več podjetij. FOTO: Getty Images
Sonce je vir življenja in tudi vir energije, ki jo lahko izkoristimo doma, ne glede na to, ali živimo v hiši ali bloku, zanjo pa se odloča tudi vedno več podjetij. FOTO: Getty Images
14. 5. 2021 | 08:48
14. 5. 2021 | 08:48
6:29
Sončna elektrarna ni noben bavbav in tudi ne nujno prevelik organizacijski in gradbeni zalogaj. Še zlasti to velja, če izvedbo od svetovanja do montaže zaupate ponudniku, ki vam bo znal prisluhniti in bo celotno naložbo vodil strokovno, hitro in po vaših željah. 

GEN-I Sonce vam zagotavlja, da boste od trenutka, ko se boste odločili za sončno elektrarno, pomirjeni in brezskrbni, saj bo vaša naložba nedvomno v dobrih rokah. Zakaj med vsemi ponudniki v Sloveniji izbrati prav GEN-I Sonce, pa preverite v nadaljevanju.
 





 

#1 Strokovnost in izkušnje


GEN-I Sonce je zaupanja vreden ponudnik, kar dokazuje tudi dejstvo, da mu je doslej zaupalo največ gospodinjstev v Sloveniji. Do konca lanskega leta so tako s sončno elektrarno opremili več kot 2100 samostojnih hiš po vsej Sloveniji, samo lani kar 850, in to kljub strogim omejitvam zaradi epidemije.
 
V zadnjem obdobju so dosegli še dva zelo pomembna mejnika v širjenju samooskrbe. Na Jesenicah so postavili prvo sončno elektrarno na večstanovanjskem objektu. Svojevrsten projekt pa je nedvomno vzpostavitev prve samooskrbne skupnosti v Sloveniji. V Budanjah pri Ajdovščini so namreč na skupno elektrarno na šoli priklopili sedem sosednjih hiš.

FOTO: Getty Images
FOTO: Getty Images

 

#2 Ponudba »na ključ«


Strokovnjaki iz podjetja GEN-I Sonce vam bodo pomagali uresničiti vaše sanje. Najprej z informativno ponudbo, potem pa še z ogledom objekta, na katerem bodo poiskali najboljšo rešitev za vaše gospodinjstvo in vam tako ponudili tudi bolj natančen izračun celotne investicije.
 
Nato bodo za vas pripravili projektno dokumentacijo, pridobili soglasja, za vas založili nepovratna sredstva in uredili vse za njihovo odobritev. Končni rezultat je vaše zadovoljstvo ob začetku delovanja sončne elektrarne proizvodnji lastne elektrike.
 
Za naložbo v lastno sončno elektrarno vam pripadajo že omenjena nepovratna sredstva Eko sklada, za katera morate pridobiti kar nekaj dokazil – tudi to bodo v GEN-I Sonce uredili namesto vas. Da bo vaša odločitev zanje še lažja, pa še ta ugodnost: na predvideno finančno spodbudo Eko sklada vam ne bo treba čakati do zaključka gradnje naprave. GEN-I vam bo celoten znesek subvencije že takoj upošteval pri svoji ponudbi.



FOTO: Getty Images
FOTO: Getty Images

 

#3 Ugodne možnosti financiranja


V podjetju GEN-I imajo posebno vizijo – da bi bila zelena energija dostopnejša čim večjemu številu Slovencev. V ta namen so pripravili poseben instrument financiranja z ugodnimi pogoji obročnega odplačevanja vaše naložbe.
 
Ponujajo kar dve možnosti večletnega financiranja, in sicer:
  • 7-letno brezobrestno odplačevanje
S 7-letnim brezobrestnim financiranjem si lahko strošek razporedite na 84 mesecev, za to pa vam ne bodo zaračunali nobenih obresti. Še več: v ceno vam bodo upoštevali tudi vzdrževanje naprave.
  • 15-letno potrošniško kreditiranje z ugodno nespremenljivo obrestno mero
Pri izbiri dolgoročnejšega kredita je lahko vaš mesečni obrok za sončno elektrarno zelo podoben ali celo enak višini trenutnega računa za elektriko. To pomeni, da lahko z enakim stroškom, kot ga imate zdaj za elektriko iz omrežja, postanete samooskrbni in neodvisni od cen elektrike na trgu. Po odplačilu sončne elektrarne pa boste 75-odstotne prihranke za elektriko lahko namenili novim naložbam.
 
FOTO: Bor Slana
FOTO: Bor Slana

 

#4 Servis in dolgoročno vzdrževanje


Prijazni strokovnjaki GEN-I Sonce bodo na vašo željo vsa leta bedeli nad delovanjem vaše sončne elektrarne. Da bo vaša sončna elektrarna delovala, kot mora, in proizvajala optimalno količino električne energije, vam ponujajo dodatno možnost vzdrževanja naprave in daljinski nadzor njenega delovanja.

Poleg tega lahko napravo prek GEN-I Sonce tudi zavarujete. To je storitev na ključ v pravem pomenu besede: v GEN-I Sonce namreč poskrbijo, da boste mirno spali tudi, ko bo sončna elektrarna že na vaši strehi.
 

 

#5 Najboljša elektrika

 
Nikoli vam ne bo zmanjkalo elektrike – če boste imeli kakšen mesec višjo porabo in vaši sončni elektrarni ne bo uspelo proizvajati zadostne količine za vse vaše potrebe, boste lahko brez skrbi. GEN-I vam bo tudi v tem primeru priskočil na pomoč s prav posebno ponudbo električne energije. Preklop na elektriko iz omrežja bo avtomatičen, ponudba za elektriko pa po izredno ugodni ceni.
 
In ker je GEN-I napredno podjetje s preprostimi rešitvami za svoje odjemalce, vam zagotavlja zelo hiter vpogled v delovanje sončne elektrarne kar z aplikacijo. To je nedvomno pravi začetek za dolgo in brezskrbno sodelovanje.




 

Naročnik oglasnega sporočila je GEN-I d.o.o.
VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine