Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Slovenija

Ob koncu praznikov gneča na cestah, kolona pred Karavankami

Zastoji so na gorenjski, štajerski in primorski avtocesti, zastoj pred predorom Karavanke proti Avstriji je dolg 4,5 kilometra.
Pred predorom Karavanke zastoji niso tako redki. FOTO: Tomi Lombar/Delo
Pred predorom Karavanke zastoji niso tako redki. FOTO: Tomi Lombar/Delo
STA
10. 4. 2023 | 17:15
1:50

Zadnji dan velikonočnih praznikov se pozna tudi na slovenskih cestah. Zastoji so na gorenjski, štajerski in primorski avtocesti, zastoj pred predorom Karavanke proti Avstriji je dolg 4,5 kilometra, navaja prometnoinformacijski center. Poleg tega je v predoru prišlo do naleta treh vozil, zaradi česar je bil nekaj časa zaprt v obe smeri.

Na gorenjski avtocesti je pred predorom Karavanke zastoj proti Avstriji dolg 4,5 kilometra. Potovalni čas na poti Ljubljana-Karavanke je ocenjen na nekaj več kot eno uro.

Predor Karavanke je bil popoldne zaradi prometne nesreče oziroma odstranjevanja njenih posledic zaprt v obe smeri, poškodovanih pa ni, so za STA povedali na prometnoinformacijskem centru.

Zastoji na primorski avtocesti. FOTO: Mavric Pivk/Delo
Zastoji na primorski avtocesti. FOTO: Mavric Pivk/Delo

Gost je tudi promet z zastoji na štajerski avtocesti pred Šentiljem proti Avstriji. Na primorski avtocesti proti Ljubljani pa je promet zelo zgoščen na posameznih odsekih.

Daljši zastoji so še na vzhodni mariborski obvoznici od priključka Zrkovci proti Dragučovi, zamuda je ocenjena na 30 minut, ter cestah Lucija-Strunjan, Šmarje-Koper in Bohinjska Bela-Bled.

Danes do 22. ure velja omejitev prometa tovornih vozil, katerih največja dovoljena masa presega 7,5 tone.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine