Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Predstavitvena informacija

Novo: nakupujte v spletnem supermarketu

Pretekli meseci so močno vplivali tudi na navade potrošnikov. Trgovci so iznašli načine, da se jim prilagodijo.
Kar kupite po spletu, naložite v avto na prevzemnem mestu ali prevzamete ob dostavi na dom. FOTO: Peter Irman
Kar kupite po spletu, naložite v avto na prevzemnem mestu ali prevzamete ob dostavi na dom. FOTO: Peter Irman
25. 5. 2020 | 10:48
25. 5. 2020 | 10:48
2:44
V času spremenjenih razmer so tako izboljšali in dopolnili svojo ponudbo s storitvami, ki kupcem zagotavljajo varnost, s tem pa ohranjanje zdravja in več udobja. Med njimi je Tuš, ki je vzpostavil spletni supermarket hitrinakup.com.

Kako deluje Hitri nakup
Kupci svoj nakup iz udobja domačega naslonjača preprosto in hitro opravijo na spletni strani hitrinakup.com. Na policah spletnega supermarketa so na voljo vsi izdelki, ki jih sicer najdejo v trgovinah Tuš.

FOTO: Peter Irman
FOTO: Peter Irman


Če je kupec član Tuš kluba, lahko svojo kartico poveže s profilom v spletnem supermarketu in tako še hitreje najde želene izdelke.

Po nakupu je naročilo na prevzem pred najbližjim Tuševim supermarketom pripravljeno že najpozneje 120 minut po oddaji naročila. Čas prevzema lahko kupci izberejo sami, nakupujejo pa lahko vse dni v tednu.



Kje lahko prevzamete nakup
Spletni supermarket hitrinakup.com s prevzemnimi mesti pred Tuševimi supermarketi je na voljo že v 22 slovenskih mestih: Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Lesce, Domžale, Mengeš, Grosuplje, Koper, Ptuj, Muta, Murska Sobota, Ljutomer, Rogaška Slatina, Laško, Novo mesto, Kočevje, Krško, Brežice, Kozina, Sežana in Ilirska Bistrica.

Dostava živil na dom pa je na voljo v Ljubljani, Mariboru in Celju.

FOTO: Peter Irman
FOTO: Peter Irman




Nakup po spletu je enostaven, hkrati pa vam prihrani čas. Obiščite Tušev spletni supermarket in nakup bo počakal na vas.
VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine