Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Slovenija

Novi neuspešni poskus rubeža Roka Snežiča

Da, sva v stiku, a s tem kadrovanjem nimam nič, o stikih s premierom Janezom Janšo pravi doktor davčnih utaj Rok Snežič.
Rok Snežič zanika, da bi kaj vedel o svojem dolgu, zaradi katerega so ga po naših informacijah poskusili rubiti. FOTO: Roman Šipić/Delo
Rok Snežič zanika, da bi kaj vedel o svojem dolgu, zaradi katerega so ga po naših informacijah poskusili rubiti. FOTO: Roman Šipić/Delo
23. 11. 2021 | 05:00
23. 11. 2021 | 16:00
4:29

V nadaljevanju preberite:

Tožba, ki jo je vložil doktor s področja davčni utaj zaradi oznake goljuf proti poslancu Levice Mihi Kordišu, po njenem zavrženju – poslanec se za besede, izrečene v parlamentu, niti ni mogel odreči imuniteti – epilog dobiva z neuspelim poskusom rubeža. Rok Snežič namreč ni poravnal vseh sodnih stroškov, ki mu jih je naložilo sodišče in zdaj skupaj z zamudnimi obrestmi znašajo 314,72 evra. Poročilo izvršitelja, ki smo ga dobili na vpogled, to tudi dokazuje.

»O tem ne vem nič,« komentira Snežič, ki pritrjuje, da je z Janezom Janšo, premierom in prvakom SDS, še v stiku. Preberite še, kaj pravi o tem, kako krije tožbe, in glede kadrovanj v energetiki.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine