Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Predstavitvena informacija

Naj bo zdravje v vaši družini na prvem mestu

Do zdravstvenih storitev v zasebnem sektorju za ceno enega zavarovanja zdaj lahko dostopata dve osebi.
Nekaterih zdravstvenih težav se resnično ne sme kar prepustiti naključju.  FOTO: Schutterstock
Nekaterih zdravstvenih težav se resnično ne sme kar prepustiti naključju.  FOTO: Schutterstock
6. 5. 2021 | 13:10
6. 5. 2021 | 13:12
5:28
Družinsko življenje je lahko zabavno, polno prijetnih dogodivščin, sladkih vsakdanjih težavic in nesoglasij, včasih pa je tudi polno strahu in skrbi. Kakorkoli nas premetava na družinski ladji, s katero plujemo v življenju, je zdravje naše družine vedno na prvem mestu. Zdravstvene težave zato pomenijo hud stres za celotno družino.

Zdravstvene storitve v javnem zdravstvenem sistemu so včasih kar težko dostopne, mnoge so zagotovljene le v omejenem obsegu in ob dolgih čakalnih dobah. Ob novonastali bolezni ali poškodbi pa vsak potrebuje hitro rešitev, sicer je zdravje lahko še dodatno ogroženo. Nekaterih zdravstvenih težav se resnično ne sme kar prepustiti naključju.

V Sloveniji so poleg obveznega na voljo še dopolnilno zavarovanje in razna prostovoljna zavarovanja, med katera spadajo dopolnilno zdravstveno zavarovanje in dodatna zdravstvena zavarovanja. Pri zadnjih je prednost to, da se lahko posameznik ob novonastali bolezni ali poškodbi za hiter in pravočasen dostop do pregleda za postavitev diagnoze, zdravljenja, predvsem pa do hitrejše ozdravitve obrne na zasebne izvajalce zdravstvenih storitev.
 

V petih dneh do zdravstvenih storitev v zasebnem sektorju


Večina zdravstvenih storitev je za samoplačnike preveliko finančno breme, zato se veliko ljudi odloča za sklenitev dodatnih zdravstvenih zavarovanj, ki jim omogočajo, da sebi in svojim najbližjim pomembno olajšajo neprijetne dogodke ob bolezni.
Celovita rešitev za zdravstveno varnost posameznika in celotne družine je dodatno zdravstveno zavarovanje PRVA Zdravje, ki ga ponuja Prva osebna zavarovalnica. Z njim ste vedno prvi v vrsti.

FOTO: Schutterstock
FOTO: Schutterstock


Zavarovanje PRVA Zdravje namreč krije stroške nadstandardnih nenujnih zdravstvenih storitev, tj. storitev v zasebnem sektorju, ki bi jih morali kriti samoplačniško. Tako se izognete vrtoglavim zneskom, hkrati pa povprečno prej kot v petih dneh pridete do vrhunskih zdravstvenih storitev.

Na voljo so različni paketi zavarovanja PRVA Zdravje z različnimi kritji: Specialisti (možnost nadgradnje na paket Nadstandard), Operativni posegi in Rehabilitacije.

Ključna prednost zavarovanja je hiter dostop do kakovostnih zdravstvenih storitev z zagotovljeno čakalno dobo največ 10 delovnih dni. V praksi pa so pacienti, ki imajo sklenjeno dodatno zdravstveno zavarovanje PRVA Zdravje, na specialistične ambulantne preglede, življenjsko nenujne operativne posege v enodnevni obravnavi in rehabilitacije naročeni v povprečno 5 dneh.

Zavarovanje lahko sklenejo osebe od dopolnjenega 15. leta do 64. leta starosti, na voljo pa je tudi otrokom od dopolnjenega 5. leta do 14. leta starosti.
 
97 % uporabnikov zdravstvenih storitev PRVA Zdravje bi te priporočilo svojemu prijatelju. Zakaj?
  • 24 ur na dan, sedem dni v tednu: dostopnost asistenčne točke PRVA Zdravje, ki skupaj z vami pripravi vam najustreznejši načrt zdravljenja, vam v povprečju v petih dneh uredi termin pri ustreznem specialistu in vas nato spremlja od začetka do zaključka zdravljenja.
  • Brez skrbi: stroške, ki nastanejo s postopki diagnosticiranja težav in zdravljenjem v okviru mreže zasebnih izvajalcev zdravstvenih storitev PRVA Zdravje, v izbranem obsegu krije vaše zavarovanje.
  • Vedno in povsod: mreža izvajalcev za koriščenje pravic iz zavarovanja PRVA Zdravje tudi med epidemijo novega koronavirusa združuje več kot 80 zdravstvenih ustanov in več kot 310 uveljavljenih strokovnjakov.
 
 

Naročnik oglasnega sporočila je Prva osebna zavarovalnica d.d.

 
 
VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine