Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Predstavitvena informacija

Kako brez težav očistiti hišnega ljubljenčka

Življenje s štirinožnim prijateljem nista le zabava in neskončno crkljanje v naravi in na domačem kavču; s tem ko posvojimo psa, si naložimo tudi veliko odgovornost.
Foto: Aljosarebolj.com
Foto: Aljosarebolj.com
Promo Delo
26. 11. 2018 | 14:40
26. 11. 2018 | 14:40
2:25
Tudi Aleksandra Lelov je svoj vsakdanji ritem prilagodila psički Loti. A ko je po številnih sprehodih nastopil čas za čiščenje tačk, je bilo opravilo stresno za obe. Zato je Aleksandra poiskala rešitev in ustvarila naravno pršilo za čiščenje in negovanje domačih ljubljenčkov Yanika

Sestavine veganskega izvora
Z Yaniko s tačk vašega ljubljenčka zlahka in učinkovito odstranite umazanijo pred vstopom v stanovanje, odpravite vonj mokre dlake ter dezinficirate ležišče in igrače. Pršilo je izdelano iz naravnih sestavin veganskega izvora ter ima zaradi svoje formule poleg čistilnega tudi negovalni in antiseptični učinek.

Foto: Aljosarebolj.com
Foto: Aljosarebolj.com


Odpravljene sledi razposajenega vsakdanjika
Psi so zelo živahna in razposajena bitja, ki vsako priložnost izkoristijo za igro in zabavo. Brez zadržkov zakorakajo v blato ali lužo, skočijo v vodo in se povaljajo po travi ali pesku. Gotovo ne želite, da so sledovi tega vidni tudi na vašem parketu, ploščicah, kaj šele na kavču ali celo postelji. Z Yaniko bo edino, kar bodo vaši ljubljenčki zares vedno znova prinašali v stanovanje, le toplina. Vaš dom bo varen pred umazanimi sledmi in neprijetnimi vonjavami njihovega razposajenega vsakdanjika.

Foto: Aljosarebolj.com
Foto: Aljosarebolj.com

Preprosta uporaba in hiter učinek
Ko se vrnete s sprehoda, z Yaniko popršite tačke in jih obrišite s krpico. Tako bodo čiste in negovane. Zaradi antiseptičnega učinka je pršilo učinkovito tudi pri dezinfekciji in osveževanju, zato lahko z njim razkužite ležišče in igrače ter osvežite in nevtralizirate vonj mačjega stranišča. Z redno uporabo pršila Yanika ne poskrbite le za čistočo, temveč tudi za zdrave in negovane blazinice, kožo in dlako.






VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine