Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Slovenija

Jesenski Super 50

Jutri dodatno branje v Delu in Slovenskih novicah.
Super 50.
Super 50.
G. K.
31. 8. 2018 | 12:10
2. 9. 2018 | 17:06
1:27
Darinka Marinković in Lyudmyla Gaber sta še zadnji dvojec v akciji Super zaposleni v domovih starejših. Oktobra se srečamo na Festivalu za tretje življenjsko obdobje v ljubljanskem Cankarjevem domu, od koder sledi reportaža. A zdaj je september in z vami deveta letošnja priloga Super 50.
 
Pari bi se morali razhajati z manj bolečine in zamere, pomen zakonske zveze pa bi bilo treba na novo izumiti, pravi Jana Lavtižar, partnerska in družinska terapevtka. Ja, koliko je razvez, človeka kar glava zaboli.

Vas boli glava? Bolečin v možganskem živčevju in žilju še ne zmoremo preprečiti, lahko pa jih omilimo in upamo v učinkovitejše zdravljenje. Hkrati se zdi, da pingponga med dobrim in slabim holesterolom ne bo nikdar konec. A proti slabemu se je vredno boriti.

Če boste prevozili prave tri ovinke, ne boste daleč od raja, Maretovega ranča na Gorenjskem, kamor se lahko odpravite peš, predlagamo, da po nordijsko.

Prihaja čas, ko se bo še kako pametno odpraviti na morje, Ker ni gneče, prehude vročine in ker vas čakajo sanjske jestvine.

Če se vam ne ljubi, pa lahko po svetu potujete tudi od doma, s pomočjo bralnika.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine