Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Slovenija

Hollywoodske zvezde v Piranu

Halle Berry, J. K. Simmons in Mark Wahlberg naj bi bili med zvenečimi imeni, ki prihajajo v Slovenijo.
V starem mestnem jedru bodo snemali zahtevne kaskaderske kadre. FOTO: Občina Piran
V starem mestnem jedru bodo snemali zahtevne kaskaderske kadre. FOTO: Občina Piran
12. 9. 2022 | 16:45
12. 9. 2022 | 17:13
2:01

S piranske občine so sporočili, da bo Piran med 19. septembrom in 4. oktobrom kulisa igranega celovečernega akcijskega filma. Vrhunska tuja snemalna ekipa bo obiskala staro mestno jedro z namenom snemanja zahtevnih kaskaderskih kadrov, so navedli. Na občane so se obrnili s prošnjo, naj bodo razumevajoči, saj je  tovrstno snemanje v srednjeveškem mestecu  logistično in lokacijsko zelo zahtevno. V tem času bo v veljavi posebni prometni režim, zaradi katerega bo občasno omejen dostop do snemalnih lokacij, ponekod pa bodo  izvedli tudi do 15-minutne popolne zapore cest, trgov in ulic. Za izvedbo snemanja bo poskrbela ekipa produkcijske hiše Pakt Media.

Po poročanju Primorskih novic gre namreč za Netflixov akcijski triler Our Man from Jersey, ki ga režira Julian Farino. V eni od glavnih vlog naj bi nastopala Halle Berry, v igralski zasedbi pa so še Mark Wahlberg in oskarjevec J. K Simmons. Po poročanju portala Regionala Obala pa naj bi poleg Berryjeve Piran obiskala tudi  Morgan Freeman in Scarlett Johansson.

»Zavezan sem k molku,« je dejal piranski župan Đenio Zadković, ki pa ne skriva zadovoljstva nad zvezdniškim obiskom. »Piran je bil na platnicah Lonely Planeta, o nas je poročal CNN,  zdaj so ga zaznali veliki filmarji, boljše ne more biti!« je poudaril in dodal: »Si predstavljate, da bi ti filmski zvezdniki zdaj obiskali še piranskega župana?«

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine