Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Slovenija

Dopust v Posočju izkoristijo za skok po novi dokument

Upravne enote največjo gnečo beležijo ob sredah popoldne in ob petkih. Za izdelavo dokumenta je treba čakati približno en teden.
Zaradi gneče na UE Ljubljana prebivalci prestolnice pogosto po dokumente odhajajo na druge upravne enote. FOTO: Črt Piksi
Zaradi gneče na UE Ljubljana prebivalci prestolnice pogosto po dokumente odhajajo na druge upravne enote. FOTO: Črt Piksi
5. 7. 2024 | 05:00
5. 7. 2024 | 07:47
9:39

V nadaljevanju preberite:

Pred odhodom na dopust je treba pravočasno preveriti veljavnost osebnih dokumentov. Stavka na upravnih enotah – 22 od skupno 58 upravnih enot ne stavka, 14 pa jih stavka samo ob sredah – bo prekinjena predvidoma v ponedeljek. Sindikalni predstavniki zaposlenih na upravnih enotah in vlada bodo danes podpisali stavkovni sporazum. Nekateri posamezniki dokumente nujno potrebujejo takoj. Kje jih dobiti?

Za storitve se na večini UE ni treba vnaprej naročiti na termin, kjer se stranke lahko naročijo, pa sprejemajo tudi nenaročene. Sama stavka ne vpliva toliko na čakalne dobe kot na vsebino dela. Največ gneče imajo v večini UE ob sredah (ko so uradne ure do 17. ure ali do 17.30) in petkih, ponekod tudi ob ponedeljkih.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine