Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Slovenija

Borut Pahor: Nikomur ničesar ne jemljem

Ali naj se bivši predsednik samoomejuje pri javnih nastopih, da ne bi zasenčil aktualne predsednice, in kako vpliva na razkol v politiki in družbi?
Prejšnji teden je Borut Pahor obiskal osem različnih slovesnosti po Sloveniji, na sedmih je imel tudi govor. FOTO:  Blaž Samec
Prejšnji teden je Borut Pahor obiskal osem različnih slovesnosti po Sloveniji, na sedmih je imel tudi govor. FOTO:  Blaž Samec
1. 7. 2023 | 05:00
5:16

V nadaljevanju preberite:

Bivši predsednik republike Borut Pahor prejema številna vabila za obiske, srečanja, nastope ter pogovore in se nanje tudi rad odziva. Javnega mnenja to ne moti, kaže anketa Mediane za Delo.

Tudi bivši predsednik v svojem ravnanju ne vidi ničesar spornega. Prepričan je, da formalno ali neformalno ne posega v delo kogarkoli oziroma katerekoli politične institucije v državi. Bivši predsednik ni funkcionar in ničesar nikomur ne jemlje.

Kako njegovo ravnanje ocenjujejo anketirani? 42 odstotkov jih pravi, da mu ni treba omejevati javnih nastopov, polovica pa jih meni, da s svojim ravnanjem ne poglablja razdeljenosti v politiki in družbi.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine