Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Slovenija

Arso začel predhodni postopek za Kanal C0

Gre za projekt gradnje kanalizacije v okviru projekta Odvajanje in čiščenje odpadne vode na območju vodonosnika Ljubljanskega polja.
Kanal C0 FOTO: Jože Suhadolnik/Delo
Kanal C0 FOTO: Jože Suhadolnik/Delo
Be. B.
28. 11. 2019 | 14:27
28. 11. 2019 | 14:36
1:22
Agencija Republike Slovenije za okolje (Arso) je po uradni dolžnosti začela predhodni postopek za projekt gradnje kanalizacije v okviru projekta Odvajanje in čiščenje odpadne vode na območju vodonosnika Ljubljanskega polja, so danes sporočili z ministrstva za okolje za prostor.

Danes so pozvali Upravno enoto Ljubljana, da posreduje podatke o tem, koliko gradbenih dovoljenj je bilo izdanih za kanal C0, ali so vključevala tudi izvedbo kinete in ali so bila gradbena dovoljenja izdana na podlagi sklepov Arsa, izdanih v predhodnem postopku.

FOTO: Maša Jesenšek/Delo
FOTO: Maša Jesenšek/Delo


Kot so zapisali, je Arso 25. novembra prejel zapisnik Inšpektorata za okolje in prostor o inšpekcijskem pregledu, iz katerega je razvidno, da se v okviru gradnje kanala C0 vgrajuje kineta, kar ni bilo predmet že izvedenih predhodnih postopkov. Iz zapisnika izhaja tudi, da je bilo za gradnjo kanala C0 izdano gradbeno dovoljenje.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine