Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Črna kronika

Uboj v Krškem: Storilca sta v sporu do smrti zabodla 26-letnika

Policija je v jutranjih urah prijela in odvzela prostost osumljencema, ki sta po sporu in pretepu včeraj zabodla 26-letnika. Storilca sta menda stara 14 in 19 let.
Simbolična fotografija. FOTO: Tadej Regent/Delo
Simbolična fotografija. FOTO: Tadej Regent/Delo
Be. B.
22. 10. 2019 | 09:25
22. 10. 2019 | 14:58
1:54
Včeraj okoli pol desete ure zvečer se je v občini Krško v naselju Straža pri Raki zgodil uboj, poroča Večer. Kot so potrdili s policije, je žrtev zločina 26-letni moški, novomeški policijski preiskovalci pa so bili vso noč na sledi domnevnima storilcema, ki so ju v jutranjih urah prijeli in jima odvzeli prostost. Storilca sta menda stara 14 in 19 let.

Z novomeške policijske uprave so nam posredovali več podrobnosti v zvezi z dogodkom. Po obvestilu, da se je na dvorišču stanovanjske hiše v omenjenem naselju vnel pretep, so na kraj napotili več policijskih patrulj in reševalcev. Ugotovili so, da je 26-letni moški zaradi hudih poškodb, povzročenih z neznanim ostrim predmetom, na kraju dogodka umrl.
 

Storilca in žrtev so se poznali


Po prvih zbranih ugotovitvah kriminalistov so bile v spor in pretep vpletene tri osebe, ki so se med seboj poznale. Osumljenca sta po dogodku s kraja pobegnila, vendar so ju policisti in kriminalisti v jutranjih urah prijeli in jima odvzeli prostost. Ogled kraja kaznivega dejanja skupaj s kriminalisti opravljata preiskovalna sodnica in državna tožilka. Kriminalisti nadaljujejo intenzivno preiskavo in ugotavljajo vse okoliščine kaznivega dejanja uboja, so še sporočili s PU Novo mesto.

Po neuradnih informacijah Večera so se fantje menda sprli zaradi laježa psa.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine