Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Črna kronika

Ogljikov monoksid skoraj usoden za zakonca

Zakonski par iz Budganje vasi se je zastrupil v kleti.
»Po prvih ugotovitvah je bila klet ves čas zaprta in ni imela urejenega prezračevanja,« so sporočili s PU Novo mesto. FOTO: Tadej Regent
»Po prvih ugotovitvah je bila klet ves čas zaprta in ni imela urejenega prezračevanja,« so sporočili s PU Novo mesto. FOTO: Tadej Regent
L. Z.
17. 9. 2018 | 07:02
17. 9. 2018 | 09:22
1:13
S Policijske uprave (PU) Novo mesto so sporočili, da so včeraj napotili reševalce in gasilce v Budganjo vas, kjer naj bi se dva človeka zastrupila z ogljikovim monoksidom in sta bila negibna.

Po prvih ugotovitvah je 42-letni domačin domnevno šel v klet premešat tropine. Ker ga nekaj časa ni bilo na spregled, so ga domači začeli iskati. PU Novo mesto navaja, da je negibnega v kleti našla žena in ga poskusila zvleči na zrak, a pri tem tudi sama omagala. Sosedje, ki so pritekli na pomoč, so oba potegnili ven in ju začeli oživljati, poklicali so tudi reševalce. Ko so k njima prispeli policisti in reševalci, sta bila že pri zavesti. Po zagotavljanju prve pomoči na kraju dogodka so ju odpeljali na preventivni pregled v novomeško bolnišnico.

»Po prvih ugotovitvah je bila klet ves čas zaprta in ni imela urejenega prezračevanja,« so še sporočili s PU Novo mesto.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine