Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Črna kronika

Nastalo je za nekaj deset tisoč evrov materialne škode, policisti nadaljujejo preiskavo

Zagorelo je pri opravljanju dela z električnim orodjem, pri čemer ni bilo zagotovljenih pogojev za varno delo. Zaradi sumov povzročitve splošne nevarnosti policisti nadaljujejo preiskavo.
FOTO: Jure Eržen/Delo
FOTO: Jure Eržen/Delo
Be. B.
25. 9. 2019 | 14:12
25. 9. 2019 | 14:25
1:53
Po včerajšnjem hudem požaru v barakarskem naselju na Korotanski ulici v Stegnah, ko se je nad Šiško vil gost črn dim, so kriminalisti PU Ljubljana danes zaključili ogled kraja požara. Po dosedanjih ugotovitvah in ogledu kraja ter zbranih obvestilih je znano, da so zagorele pnevmatike, ki so bile skladiščene ob stanovanjskem objektu, požar pa se je nato razširil na stanovanjski objekt.



Zagorelo je pri opravljanju dela z električnim orodjem, pri čemer niso bili zagotovljeni pogoji za varno delo, so danes sporočili s policije. Nastalo je za nekaj deset tisoč evrov materialne škode, lažje pa se je v požaru poškodoval gasilec.

Zaradi posledic požara in gašenja sta neprimerni za bivanje dve bivalni enoti v stanovanjskem objektu. Po dogodku pa so preventivno zdravniško pomoč sami iskali še štirje stanovalci zaradi vdihavanja dima, so sporočili s policije.

FOTO: Leon Vidic/Delo
FOTO: Leon Vidic/Delo


FOTO: Jure Eržen/Delo
FOTO: Jure Eržen/Delo


Zaradi sumov storitve kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti policisti nadaljujejo preiskavo.

Gasilci so sicer požar omejili že nekaj minut po prihodu in ga pogasili malo pred 19. uro. Na intervenciji je sodelovalo skupaj 168 gasilcev in pripadnikov drugih intervencijskih služb. Intervencija je bila zaključena ob deveti uri zvečer.

FOTO: Jure Eržen/Delo
FOTO: Jure Eržen/Delo

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine