Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Črna kronika

Na Obrežju našli truplo ženske

Reševalci so v bolnišnico zaradi slabega počutja odpeljali tudi enega od dveh državljanov Kitajske, ki sta bila ob mrtvi ženski.
Policijski vozili na Obrežju FOTO: Črt Piksi/Delo
Policijski vozili na Obrežju FOTO: Črt Piksi/Delo
A. I.
20. 12. 2023 | 12:29
20. 12. 2023 | 16:33
1:44

S Policijske uprave (PU) Novo mesto so sporočili, da so nekaj minut pred osmo uro zjutraj na mejnem prehodu Obrežje na parkirnem prostoru za tovorna vozila našli osebo brez znakov življenja. Policisti so takoj odšli na kraj dogodka, zavarovali območje in tja poklicali tudi reševalce. Ti so potrdili smrt ženske, na truplu pa niso ugotovili znakov nasilja.

Na podlagi opravljene sanitarne obdukcije so ugotovili, da je ženska umrla naravne smrti. Kriminalisti nadaljujejo z ugotavljanjem in potrjevanjem identitete pokojne in dveh državljanov Kitajske ter ugotavljanjem drugih okoliščin.

Zdravnik iz Splošne bolnišnice Brežice je za pokojno odredil sanitarno obdukcijo. Reševalci so v bolnišnico zaradi slabega počutja odpeljali tudi enega od dveh državljanov Kitajske, ki sta bila ob mrtvi ženski in o katerih domnevajo, da so potovali skupaj.

Kriminalisti PU Novo mesto so opravili ogled in nadaljujejo intenzivno kriminalistično preiskavo. S pomočjo prevajalca bodo opravili razgovore z državljanoma Kitajske in poskušali ugotoviti vse okoliščine, identiteto pokojne in njuno identiteto. Z ugotovitvami bodo po zaključeni preiskavi seznanili pristojno tožilstvo.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine