Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Črna kronika

Na območju Iškega Vintgarja našli okostje pogrešanega Američana

PU Ljubljana je preklicala svoje sporočilo o iskanju državljana ZDA Jonathana Reida Luskina, ki je bil pogrešan od julija.
Jonathan Ried Luskin. FOTO: Arhiv Slovenskih novic
Jonathan Ried Luskin. FOTO: Arhiv Slovenskih novic
P.V.
29. 12. 2018 | 13:42
29. 12. 2018 | 14:07
1:25
S Policijske uprave (PU) Ljubljana so danes sporočili, da preklicujejo sporočilo o iskanju pogrešane osebe Jonathana Reid Luskina.

V nedeljo, 23. decembra so bili ljubljanski policisti obveščeni o najdbi trupla v okolici Kureščka. Policisti so opravili ogled kraja najdbe, pri katerem pa ni bilo ugotovljenih znakov kaznivega dejanja. 

Na Inštitut za sodno medicino Medicinske fakultete v Ljubljani je bilo podano zaprosilo za potrditev identifikacije človeškega okostja najdenega v Iškem Vintgarju. »Iz inštituta smo prejeli obvestilo iz katerega je razvidno, da so gensko identificirali NN okostje iz Iškega Vintgarja in da gre z pogrešanega Jonathana Reida Luskina,« je še pojasnila predstavnica za odnose z javnostmi ljubljanske policijske uprave. 

25-letni Jonathan Luskin je bil pogrešan od 22. junija. Po zadnjih informacijah naj bi se podal proti Triglavskemu narodnemu parku, zatem pa se je za njim izgubila vsaka sled. 

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine