Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nedelo

Moka, jabolka in six pack v isti gajbi(ci)

Pred šestimi leti sta Urša Čoko in Simon Žalec ustanovila gajbico, zdaj s svežimi, lokanimi izdelki 35 manjših kmetij z ekipo oskrbujeta malone vso državo.
Mladi in zagnani. FOTO: Rok Petelin
Mladi in zagnani. FOTO: Rok Petelin
17. 1. 2021 | 17:00
12:44

V nadaljevanju preberite:

Pred šestimi leti je podjetje Gajbica iz Ljubljane, glavna sta Urša Čoko in Simon Žalec, začelo modernizacijo dostave sveže hrane na dom. Takratna uresničena ideja je v pandemičnih časih postala malone nuja, od prvotnega sadja in zelen­jave pa vas mlada ekipa zdaj oskrbuje tudi z butičnimi izdelki. Vsaka pokrajina ima svoj dan, prestolnica vsakdan.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine