Neomejen dostop | že od 9,99€
Rezina kruha z …? To je največja jutranja dilema, in da ne bi vsako jutro hiteli in z obupom zrli v hladilnik, berite naprej. Vaši zajtrki bodo dobili čisto nov kulinarični zalet.
Rezino kruha za zajtrk imamo praktično zapisano v slovenskem DNK-ju. In ker lahko na prodajnih policah izberemo prvovrstni Žitov kruh z drožmi Drožnik, smo že na pol poti do vrhunskega zajtrka.
Zakaj kruh z drožmi Drožnik? Najprej zato, ker vsebuje vse tiste sestavine, ki bi jih izbrale naše babice. In tudi zato, ker je tako nepopisno okusen, hrustljav in hranljiv. In to brez slabe vesti. Ker je pripravljen z drožmi, je namreč bolj rahel in lažje prebavljiv.
Ste bolj za sladko in tradicionalno, eksotično ali v slogu najnovejših kulinaričnih trendov? Pripravite kuhinjske pripomočke in odkrijte tri kombinacije, s katerimi bo vaš kruh Drožnik še bolj zaživel.
Sestavine:
200 g sira rikota
1 žlica agavovega sirupa
1–2 žlici kakava
2 žlici mletih mandljev ali drugih oreščkov
1 žlica sončničnega olja
Vse sestavine dobro premešate in namažete na kruh ali toast Drožnik.
Sestavine:
150 g tunine
100 sirnega namaza
drobno narezan peteršilj
Vse sestavine dobro premešate in namažete na kruh ali toast Drožnik.
Sestavine:
1 zrel avokado
2 žlici oljčnega olja
limonov sok
česen v prahu
sol in poper
Avokado pretlačite z vilicami in vanj vmešate vse sestavine. Primeren je kot namaz na rezino Drožnika, na katerega lahko dodate še poširano jajce.
Ker je kruh Drožnik dosegel velik uspeh, so v podjetju Žito razširili družino izdelkov Drožnik tudi v kategorije peciva, toasta in svežega kruha.
Pekovski izdelki družine Drožnik imajo zaradi načina izdelave podaljšano svežino, so bolj obstojni in polnega okusa ter se ne drobijo. Tako so ti pekovski izdelki lažje prebavljivi in s tem olajšajo delo prebavi ter ohranijo zadovoljstvo po obroku, brez neprijetnega občutka tiščanja po zaužitju. Zato so to izdelki, ki jih lahko uživate brez slabe vesti!
Naročnik oglasne vsebine je Žito