Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Generacija+

Domača hrana v Kranju združuje generacije

Preprosta ideja o tem, kako kuhati domače, družiti se in zraven še primakniti kak evro k pokojnini.
Takole je videti kuhanje, pri katerem se združi prijetno s koristnim. FOTO: Špela Ankele/Delo
Takole je videti kuhanje, pri katerem se združi prijetno s koristnim. FOTO: Špela Ankele/Delo
23. 1. 2023 | 10:00
7:44

V nadaljevanju preberite:

Vse je »zakuhal« Kranjčan Anže Jereb, ki se že desetletja suka v svetovnih marketinških vodah. Neke nedelje je ugotovil, da je popoldne v Kranju večina gostiln zaprta in da ta dan v največjem gorenjskem mestu skorajda nimaš kam, kjer bi pojedel kaj dobrega, domačega. Hkrati je pomislil, da imamo vsi radi domačo hrano, po vsem Kranju pa živijo babice, ki dobro kuhajo. Večina jih prejema majhno pokojnino in bi jim kak evro na mesec, zaslužen s pripravljanjem domačih jedi, prišel še kako prav. A kaj zdaj – kako povezati te podatke v celoto?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine