Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Oder

Razgaljeni Janez Hočevar - Rifle

O znamenitem slovenskem igralcu, ki ga bodo interpretirali improvizatorji.
Janez Hočevar - Rifle v predstavi <em>Star fotr</em><strong><em> </em></strong>Foto SiTi Teater
Janez Hočevar - Rifle v predstavi <em>Star fotr</em><strong><em> </em></strong>Foto SiTi Teater
5. 3. 2019 | 13:00
5. 3. 2019 | 13:17
2:03
Tokrat bodo igralci Improvizacijskega gledališča Ljubljana vzeli pod drobnogled življenje in delo Janeza Hočevarja - Rifleta. Predstava bo v sredo, 6. marca, ob 20. uri v ljubljanskem SiTi Teatru.

Predstava V živo! ponuja unikaten format gledališke predstave, kjer igralci Igluja s kolegi z improvizacijske gledališke scene uprizorijo in predstavijo življenja slovenskih medijskih zvezd, ki jih hkrati gostijo na odru. V obliki pogovorne oddaje se bodo improvizatorjem in improvizatorki razkrile podrobnosti o gostu ali gostji, spoznali bodo njegovo oziroma njeno filozofijo, izvedeli o njem ali njej kakšno anekdoto in jo tudi odigrali. Včasih v obliki improviziranega skeča, spet drugič v obliki improviziranega songa ali daljšega filmskega doživetja v žanru, ki ga bo določilo občinstvo.

Doslej so že imeli v gosteh Mišo Molk, Vida Valiča in Adija Smolarja. Tokrat pa bo gost šova Janez Hočevar - Rifle, ki so ga nekateri spoznali že v času študija na AGRFT, ko je za vlogo državnega pravdnika v Bratih Karamazovih prejel študentsko Prešernovo nagrado. Prepoznaven je postal s svojimi vlogami v ljubljanski Drami in MGL ter seveda v televizijskih oddajah in akciji Podarim-dobim na RTV Slovenija. Občinstvu se je zelo prikupil tudi v seriji duhovitih vlog v Moped Showu na Radiu Slovenija in Naši mali kliniki na POP TV, zadnja leta pa nastopa v uspešnicah SiTi Teatra Star fotr in Čakalnica.

Pogovor bo vodil Vid Sodnik, njegovo življenje bodo interpretirali improvizatorji Juš Milčinski, Peter Frankl in Rok Bohinc, za živo glasbo pa bo poskrbel Goran Završnik. Predstava V Živo! se bo v sezoni 2018/19 zgodila vsak mesec, vedno z znanim gostom ali gostjo iz medijskega sveta.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine