Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Oder

27 let pogumnih predstav netipičnih formatov

Tamara Bračič Vidmar, Klara Drnovšek Solina, Maja Vižin: Občinstvu dajemo priložnost, da ugleda naravo z nove perspektive.
Kot poudarjajo Tamara Bračič Vidmar, Klara Drnovšek Solina in Maja Vižin (z leve proti desni), zavod Bunker več kot desetletje razvija tudi programe kulturno-umetnostne vzgoje.

FOTO: Jože Suhadolnik
Kot poudarjajo Tamara Bračič Vidmar, Klara Drnovšek Solina in Maja Vižin (z leve proti desni), zavod Bunker več kot desetletje razvija tudi programe kulturno-umetnostne vzgoje. FOTO: Jože Suhadolnik
Benjamin Zajc
20. 8. 2024 | 05:00
15:00

V nadaljevanju preberite:

Ekipa zavoda Bunker se pospešeno pripravlja na mednarodni festival sodobne odrske umetnosti Mladi levi, ki se bo v Ljubljani začel pojutrišnjem. V ambicioznem programu festivala, ki bo trajal do prihodnje sobote, je predvideno stresno organizacijsko stanje, toda v kuhinji pisarn Bunkerja na Slomškovi, kjer smo s tremi članicami ekipe – sooblikovalko umetniškega programa Klaro Drnovšek Solina, izvršno producentko Majo Vižin in Tamaro Bračič Vidmar, ki skrbi za odnose z javnostmi – imeli intervju, je vladalo sproščeno in skorajda ­navihano vzdušje.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine