Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Novice

Nomago skočil v nišo, ki se je odprla po propadu Adrie Airways

Nomago uvedel prvo redno povezavo z zagrebškim letališčem.
FOTO: Aleš Stergar
FOTO: Aleš Stergar
J. T.
7. 1. 2020 | 10:06
7. 1. 2020 | 10:14
1:36
Nomago nadaljuje s širitvijo mednarodne mreže Nomago InterCity in uvaja prvo redno ter direktno avtobusno linijo, ki bo potnike iz Ljubljane in Novega mesta dnevno povezovala z letališčem v Zagrebu, so sporočili iz podjetja. Spomnimo, po propadu Adrie Airways se je del potnikov preusmeril na sosednja letališča (Graz, Trst, Zagreb, Benetke), Nomago pa je izkoristil poslovno priložnost.

Z vpeljavo nove linije se je v mrežo Nomago InterCity vključilo še peto slovensko mesto, potniki iz okolice Novega mesta pa bodo - podobno kot potniki iz Ljubljane, Maribora, Šempetra pri Gorici in Bleda - dobili tudi povezave z večjimi italijanskimi, hrvaškimi, madžarskimi, nemškimi, slovaškimi in avstrijskimi mesti ter letališči.


Kdaj, kolikokrat in za koliko denaja


»Urniki odhodov iz Ljubljane in Novega mesta so v največji možni meri usklajeni z odhodnimi leti z zagrebškega letališča. Potnik iz Ljubljane bo za pot do zagrebškega letališča plačal od le 14,99 evra, iz Novega mesta pa od 10,99 evra. Nomago bo Ljubljano in Novo mesto z zagrebškim letališčem povezoval dvakrat dnevno, še do dvakrat dnevno pa že povezuje tudi slovensko in hrvaško prestolnico,« pojasnjujejo v Nomagu.
 

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine