Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Novice

Največji izziv v novem letu bo obdržati prodajo na ravni letošnjega

Trg viličarjev še vedno potrebuje zamenjavo stare flote vozil, ki je v nekaterih primerih iztrošena in tudi energetsko neučinkovita, pravijo prodajalci.
Linde z modelom X35 ponuja viličarja, kjer zagotavlja enako moč oziroma produktivnost kot pri motorjih z notranjim izgorevanjem.

FOTO: Linde Viličar
Linde z modelom X35 ponuja viličarja, kjer zagotavlja enako moč oziroma produktivnost kot pri motorjih z notranjim izgorevanjem. FOTO: Linde Viličar
19. 12. 2021 | 20:00
9:48

V nadaljevanju preberite:

Ponudniki viličarjev lahko z zadovoljstvom analizirajo iztekajoče se leto 2021. Zelo verjetno bo rekordno, saj do konca decembra pričakujejo krepko več kot 2000 naročil za nove viličarje.

V prihodnje leto se bo verjetno »potegnila« še ena značilnost letošnjega trga. Zaradi dolgih dobavnih rokov za nove viličarje je namreč nastalo pomanjkanje dobrih rabljenih viličarjev. Proizvajalci jih niso prodajali, pač pa so jih uporabili za premostitve in najeme pri strankah, kjer je zamujala dobava naročenih novih vozil. Zato so cene rabljenih viličarjev rekordno visoke in se v nekaterih primerih približajo celo cenam novih.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine