Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Novice

Lastnik Telemacha prevzema grškega operaterja Wind Hellas

Nakupni pohod skupine United Group v regiji se nadaljuje.
FOTO: Jure Eržen/Delo
FOTO: Jure Eržen/Delo
16. 8. 2021 | 11:17
16. 8. 2021 | 11:25
1:34
Skupina United Group, vodilni ponudnik telekomunikacijskih storitev in medijskih vsebin v jugovzhodni Evropi, je danes objavila, da je z družbo Crystal Almond Holdings Limited sklenila dogovor o prevzemu grškega telekomunikacijskega operaterja Wind Hellas, enega od treh ponudnikov mobilnih storitev v državi.
 
Znotraj skupine United Group v Sloveniji poslujejo družba Telemach s storitvami EON, Total TV, televizija Sportklub ter platforma za e-poslovanje Shoppster.

image_alt
Rajko Gerič z avgustom prevzema vodenje TSmedia

 
Telekomunikacijski operater Wind svojim uporabnikom ponuja mobilne, fiksne, internetne in televizijske storitve, ki jih koristi 4,2 milijona uporabnikov. Družba Wind-Hellas letno ustvari več kot 500 milijonov evrov prihodkov.
 
Dogovor skupini United Group omogoča, da Wind združi s svojim obstoječim grškim ponudnikom plačljive televizije Nova in tako vzpostavi operaterja konvergenčnih storitev, ki se bo na trgu fiksnega širokopasovnega interneta in televizijskih storitev pozicioniral kot drugi največji. Na privlačnem trgu z velikim potencialom za rast bo kombinacija Wind-Nova prinesla konvergentne ponudbe, nove tehnologije in vrhunske storitve, kar bo zagotovilo dodatno vrednost uporabnikom v Grčiji.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine