Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Novice

Ikea v Sloveniji odpira spletno trgovino

Poslovanje družbe Ikea v Sloveniji bo, ne glede na to, v kakšni obliki se bo začelo, organizirano v skladu s strogimi zaščitnimi ukrepi družbe.
Poslovanje družbe Ikea v Sloveniji bo organizirano v skladu s strogimi zaščitnimi ukrepi. FOTO: Jože Suhadolnik/Delo
Poslovanje družbe Ikea v Sloveniji bo organizirano v skladu s strogimi zaščitnimi ukrepi. FOTO: Jože Suhadolnik/Delo
A. I.
5. 2. 2021 | 10:29
5. 2. 2021 | 10:46
1:44
Iz Ikee so sporočili, da bodo 25. februarja v Sloveniji odprli spletno trgovino, če bodo dovoljevali epidemiološki ukrepi, pa bodo na ta dan odprli tudi fizično trgovino v Ljubljani. 9. februarja bodo na spletnem naslovu www.ikea.si lansirali maloprodajno spletno mesto, kjer si bodo obiskovalci lahko ogledali več kot 9500 izdelkov za opremo doma, s 25. februarjem pa jih bo mogoče tudi kupiti. Skupaj s spletno trgovino bo švedski trgovec 25. februarja v Mariboru odprl tudi prevzemno mesto. Tam bodo kupci lahko po spletu naročeno blago prevzeli po znižanih cenah dostave.

Ponudba trgovine Ikea v Sloveniji je bila, kot so sporočili iz podjetja, oblikovana upoštevajoč obsežno raziskavo, ki je preučevala, kako ljudje z območja Slovenije živijo doma. Nabor pohištvenih izdelkov in dodatkov za dom bo odražal lokalne potrebe in želje glede opremljanja doma, so zapisali v sporočilu za javnost. 

Poslovanje družbe Ikea v Sloveniji bo, ne glede na to, v kakšni obliki se bo začelo (po spletu ali v fizični trgovini), organizirano v skladu s strogimi zaščitnimi ukrepi družbe ter z zahtevami in smernicami, ki jih bo podala Vlada Republike Slovenije. Mednje spadajo tudi obvezno nošenje maske, preverjanje telesne temperature, pogosto razkuževanje prostorov ter zagotavljanje spoštovanja varnostne razdalje.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine