Gostinci za razvoj lahko vlagajo le v kadre, ne v tehnologijo
Tradicija, ljubezen, zemlja in družina so sestavine, iz katerih se skuha zelo dobra juha, pravi obrtnica leta Mojca Trnovec.
![Biti moraš pošten do gosta in do sebe; izdelek na krožniku mora biti takšen, kot ga obljubljaš, poudarja Mojca Trnovec, vodja Gostilne Mihovec. FOTO: Mavric Pivk/delo](https://www.delo.si/media/images/20200911/225909.width-660.jpg?rev=0)
Galerija
Biti moraš pošten do gosta in do sebe; izdelek na krožniku mora biti takšen, kot ga obljubljaš, poudarja Mojca Trnovec, vodja Gostilne Mihovec. FOTO: Mavric Pivk/delo
7. 12. 2018 | 16:15
7. 12. 2018 | 17:57
5:24
A+A-
Celoten članek je na voljo le naročnikom.
Berite Delo 3 mesece za ceno enega.
NAROČITE Obstoječi naročnik?Prijavite se
Komentarji