Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Novice

Gostinci za razvoj lahko vlagajo le v kadre, ne v tehnologijo

Tradicija, ljubezen, zemlja in družina so sestavine, iz katerih se skuha zelo dobra juha, pravi obrtnica leta Mojca Trnovec.
Biti moraš pošten do gosta in do sebe; izdelek na krožniku mora biti takšen, kot ga obljubljaš, poudarja Mojca Trnovec, vodja Gostilne Mihovec. FOTO: Mavric Pivk/delo
Biti moraš pošten do gosta in do sebe; izdelek na krožniku mora biti takšen, kot ga obljubljaš, poudarja Mojca Trnovec, vodja Gostilne Mihovec. FOTO: Mavric Pivk/delo
7. 12. 2018 | 16:15
7. 12. 2018 | 17:57
5:24

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine