Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Novice

Digitalizacija je uspešna pri ohranjanju delovnih mest

Okrevanje po krizi, ki jo je sprožil covid-10, se bo začelo, ko bodo izpolnjeni pogoji za vzdržno in trajno delovanje vseh gospodarskih dejavnosti.
Med največjimi skupinami podjeti je sedem sistemov, ki dosežejo letni promet, višji od milijarde evrov. FOTO: Voranc Vogel
Med največjimi skupinami podjeti je sedem sistemov, ki dosežejo letni promet, višji od milijarde evrov. FOTO: Voranc Vogel
25. 10. 2020 | 20:00
10:35
»Spomladi je bil virus še zelo nepoznan in nismo znali oceniti, kako nas v resnici ogroža. Gospodarstvo je na nov izziv odgovorilo s hitro spremembo delovnih procesov, z zagotavljanjem ustreznega varovanja zdravja zaposlenih in temeljnim ciljem, da se poslovanje ohrani in nadaljuje s čim manj odmiki od načrtovanih ciljev,« poudarja mag. Mojca Kunšek, direktorica Ajpesa.

»Prvi val epidemije je pričakalo na zdravih temeljih, drugi val pa že s sorazmerno prilagojenimi procesi. Pri tem mislim na zagotavljanje večje digitalizacije, sledenje spremenjenim potrošniškim trendom (na primer povečani nakupi po spletu) ter zmanjševanje tveganj na področju dobavnih, proizvodnih in prodajnih verig,« še odgovarja na vprašanje, kako so slovenska podjetja pripravljena na ponovni zastoj poslovanja.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine