Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
EU novice

Pravila medijske hiše Delo za spremljanje kampanje

V uredništvu skladno z zakonom in svojo uredniško politiko zagotavljamo korektno predstavitev volilne tematike, programov in kandidatov.
FOTO: Stoyan Nenov/Reuters
FOTO: Stoyan Nenov/Reuters
9. 4. 2019 | 07:00
23. 4. 2019 | 13:14
1:27
Medijska hiša Delo v skladu z zakonom o volilni in referendumski kampanji objavlja pravila spremljanja volilne kampanje ob volitvah poslancev iz Republike Slovenije v Evropski parlament, ki bodo 26. maja letos.

V času volilne kampanje, ki se bo začela 26. aprila in končala 24. maja opolnoči, bodo naši novinarji v časopisu Delo in na spletni strani delo.si spremljali vsa pomembna in odločujoča dogajanja v zvezi z volitvami.

Glede načina, obsega in vsebine novinarskih prispevkov bo uredništvo odločalo samostojno in skladno z uredniško politiko Dela, zakonom in profesionalnimi standardi, pri čemer bomo zagotovili objektivno in korektno predstavitev osrednjih volilnih tem, programov in kandidatov.

Delo bo v skladu z uredniško politiko objavilo dve strokovno izvedeni raziskavi javnega mnenja, pri čemer bo navedla izvajalca, metodologijo in naročnika raziskave.

Delo se bo v skladu z Münchensko deklaracijo in novinarskim kodeksom izogibala objavi vsebin, ki brez dvoma pomenijo sovražni govor ali klevetanje.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine