Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Zimski športi

Ujeli podaljšek, a slabše izvajali kazenske strele

Hokejisti LA Kings so v NHL v domači dvorani izgubili proti Anaheimu. Dve točki Anžeta Kopitarja.
Anže Kopitar (levo) in LA Kings so v zadnji tretjini nadomestili tri gole zaostanka, a ostali brez zmage proti Anaheimu. FOTO: Kirby Lee/Usa Today Sports
Anže Kopitar (levo) in LA Kings so v zadnji tretjini nadomestili tri gole zaostanka, a ostali brez zmage proti Anaheimu. FOTO: Kirby Lee/Usa Today Sports
G. N., STA
1. 12. 2021 | 07:50
1. 12. 2021 | 07:51
1:24

Hokejisti moštva Los Angeles Kings z Anžetom Kopitarjem so v ligi NHL doživeli nov poraz. Po kazenskih strelih so s 4:5 priznali premoč Anaheimu.

Domači gledalci so tokrat doživeli izjemen obračun, na koncu pa razočarani zapustili dvorano.

Ekipa iz Anaheima je v 43. minuti tekme namreč vodila že s 4:1, nato pa so Adrian Kempe (48.), Alex Iafallo (56.) in Dustin Brown (56.), za tretji in četrti gol je Los Angeles potreboval vsega 26 sekund, izenačili.

Strelsko statistiko je popravil tudi Kopitar, ki je bil podajalec pri drugem in četrtem golu kraljev.

Podaljšek ni prinesel spremembe, pri kazenskih strelih pa je Kevin Shattenkirk, ki je zadel tudi v rednem delu, dosegel odločilni zadetek v tretji seriji. Neposredno pred njim je za Los Angeles kazenski strel izvajal Kopitar, a bil neuspešen.

Kralji so po osmem porazu v sezoni na 12. mestu v zahodni konferenci. Po prostem večeru jih naslednja tekma vnovič čaka v domači dvorani, kamor prihaja Calgary.

Lestvico zagotavlja SofaScore LiveScore

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine