Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Zimski športi

Tri Anžetove podaje premalo za podvig

Podobno kot v Bostonu so hokejisti moštva Los Angeles Kings tudi v Ottawi izgubili po podaljšku. Anže Kopitar je za 7 golov svojega moštva prispeval 3 podaje.
Anžetu Kopitarju in soigralcem je kazalo že bolje, na koncu so morali biti v Ottawi zadovoljni s točko. FOTO: Jayne Kamin/USA Today Sports
Anžetu Kopitarju in soigralcem je kazalo že bolje, na koncu so morali biti v Ottawi zadovoljni s točko. FOTO: Jayne Kamin/USA Today Sports
Š. R.
14. 10. 2024 | 22:32
14. 10. 2024 | 22:32
1:33

Drugič zapored so hokejisti Los Angeles Kings igrali v zgodnjem terminu in tako tudi privržencem moštva in predvsem Anžeta Kopitarja pri nas ob prijazni večerni uri. In drugič zapored za Kralje ni bilo zmage, za tolažbo so vnovič za poraz v podaljšku osvojili točko – 7:8.

Tokrat so gostovali v Ottawi, že po dveh tretjinah je bil ob lepem Kopitarjevem učinku treh podaj za gole izid 5:5. Naš zvezdnik in obenem kapetan moštva je prispeval podaje za 1., 3. in 5. gol. Tekma je bila sicer nenavadno odprta, moštvi sta se po 60 minutah razšli z izidom 7:7, po 56 sekundah podaljška pa je Josh Norris gostiteljem priigral zmago.

Omenjeni sobotni tekmeci Kraljev, hokejisti iz Bostona, pa so tokrat doma proti Floridi ostali praznih rok – 3:4. Prav pri vseh treh golh za poražence je bil podajalec Mark Kastelic, sin Eda Kastelica, nekoč hokejista Olimpije in Jesenic.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine