Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Zimski športi

Matjaž Kopitar je izbral hokejiste za turnir šestih držav

Slovenska reprezentanca se bo zbrala jutri na Bledu, na Madžarskem bo od petka do nedelje odigrala tekme z Italijo, Ukrajino in za razvrstitev.
Matjaž Kopitar optimistično zre v prihodnost. FOTO: Jože Suhadolnik/Delo
Matjaž Kopitar optimistično zre v prihodnost. FOTO: Jože Suhadolnik/Delo
Š. R., STA
6. 11. 2022 | 15:22
6. 11. 2022 | 15:30
1:38

Slovenska hokejska reprezentanca bo naslednji teden nastopila na pripravljalnem turnirju v Budimpešti. Kot so sporočili iz Hokejske zveze Slovenije, je moral selektor Matjaž Kopitar opraviti še nekaj sprememb v postavi. Zbor reprezentance bo v ponedeljek na Bledu, na Madžarskem bo Slovenija od petka do nedelje odigrala tekme z Italijo, Ukrajino in za razvrstitev.

Izbrana vrsta se bo jutri zbrala v svoji tradicionalni pripravljalni bazi na Bledu, kjer bo opravila več treningov na ledu nato pa se bo v drugem delu tedna udeležila mednarodnega turnirja šestih držav (Francije, Italije, Japonske, Madžarske, Slovenije in Ukrajine) v Budimpešti.

Na zadnjem seznamu so tako vratarji Luka Gračnar, Rok Stojanovič in Val Usnik, branilci Aljoša Crnovič, Kristjan Čepon, Tine Klofutar, Miha Logar, David Planko, Matic Podlipnik, Nejc Stojan, Miha Štebih in Žiga Urukalo ter napadalci Gašper Glavič, Žan Jezovšek, Luka Kalan, Rok Kapel, Gregor Koblar, Anže Kuralt, Luka Maver, Žiga Mehle, Gašper Seršen, Nik Simšič, Jaka Sodja, Erik Svetina, Blaž Tomaževič in Miha Zajc.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine