Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Zimski športi

Marco Odermatt kot nekoč Roger Federer

Švicarski smučarski šampion ni priljubljen le zavoljo odličnih predstav na snegu, temveč tudi zaradi dostopnosti in lepega obnašanja.
Priljubljenost Marca Odermatta je v Švici izjemna. FOTO: Johann Groder/AFP
Priljubljenost Marca Odermatta je v Švici izjemna. FOTO: Johann Groder/AFP
S. U.
16. 10. 2024 | 06:00
1:34

O izjemnih predstavah vodilnega alpskega smučarja sedanjosti Marca Odermatta so se v zadnjih sezonah prepričali tudi tisti, ki dogajanja na snegu ne spremljajo prav podrobno. In nove velke predstave sijajnega 27-letnega Švicarja smučarska javnost pričakuje tudi v prihajajoči sezoni, za začetek bo že prihodnji teden udarni favorit premiernega veleslaloma v Söldnu. 

Evforičnih rojakov kot tudi privržencev zunaj švicarskih mejá pa ne navdušujejo le njegove zmage, temveč tudi izjemno umirjeno obnašanje. O njegovi preprostosti in dostopnosti smo se večkrat prepričali tudi sami, blizu je vsem slojem prebivalstva, zato ima zdaj na instagramu že prek 400.000 sledilcev, kar je za nekoga, ki pripada alpskemu smučanju, prepoznavni panogi predvsem v delu Evrope in Severne Amerike, izjemna številka.

"Je izviren in na trdnih tleh. Pa še prijazen obraz ima kot nalašč za reklame. Podobno kot Roger Federer," je poudaril Felix Murbach, marketinški strokovnjak iz Züricha.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine