Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Zimski športi

Kopitar in kralji s porazom končali sezono v Staples centru

Hokejisti Los Angeles Kings so zadnjo tekmo v domči dvorani izgubili proti St. Louisu z 1:2.
Kislih obrazov so se kapetan Anže Kopitar in drugi hokejisti Los Angeles Kings poslovili od navijačev v domači dvorani. FOTO: Gary A. Vasquez/Usa Today Sports
Kislih obrazov so se kapetan Anže Kopitar in drugi hokejisti Los Angeles Kings poslovili od navijačev v domači dvorani. FOTO: Gary A. Vasquez/Usa Today Sports
G. N., STA
11. 5. 2021 | 07:53
11. 5. 2021 | 08:14
1:25
Hokejisti Los Angeles Kings z Anžetom Kopitarjem so v NHL doživeli nov poraz. Po podaljšku se je v Staples centru – na zadnji domači tekmi kraljev to sezono – zmage z 2:1 veselilo moštvo iz St. Louisa.

Mož odločitve za ekipo iz Missourija je bil Justin Faulk, ki je zadel po vsega 46 sekundah dodatnega dela in potrdil četrto mesto St. Louisa v skupini.

Za Los Angeles poraz ni bil usoden, saj je ekipa iz Kalifornije že brez možnosti za končnico, kamor so se iz skupine Honda West uvrstili Las Vegas, Colorado, Minnesota  in prav St. Louis. Los Angeles je na šestem mestu.

Mreže na tekmi so se zatresle pozno. Šele v 42. minuti je goste v vodstvo popeljal Tyler Bozak, Alex Lafallo pa je v 48. minuti izid poravnal. Nekoliko napadalnejši so bili sicer kralji, ki so razmerje v strelih na nasprotna vrata dobili s 27:19, a na koncu vseeno ostali praznih rok.

Po dnevu premora Los Angeles čaka tekma v gosteh pri Coloradu.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine