Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Zimski športi

Gol in podaja Kopitarja premalo za zmago (VIDEO)

Hokejisti Los Angeles Kings so gostovali pri New York Islanders in izgubili s 4:2. 
Le borbeni Kopitar je bil vnovič premalo za zmago Kraljev. FOTO: AFP
Le borbeni Kopitar je bil vnovič premalo za zmago Kraljev. FOTO: AFP
3. 2. 2019 | 07:39
3. 2. 2019 | 18:29
1:40
Po nekoliko daljšem premoru so se hokejisti Los Angeles Kings vrnili na ledene ploskve, a tudi tokrat niso uspeli zasukati negativnega rezultatskega trenda. Proti New York Islanders so izgubili s 4:2, čeprav so še v zadnji tretjini vodili z 2:1. Anže Kopitar je dosegel gol za 1:1 in nato še asistenco, a to ni bilo dovolj. 

Kopitar je svoj 15. zadetek v sezoni dosegel v deveti minuti, ko je preusmeril podajo Alexa Iaffala v mrežo Islanders in izenačil na 1:1. Na začetku tretje tretjine je bil Kopitar spet v akciji, podal je plošček do Dustina Browna, ki je sprožil proti golu New Yorka, plošček pa se je vmes odbil še od Ilije Kovalčuka in končal v mreži. 

Los Angeles vodstva še enkrat več ni znal zadržati do konca, le pol minute kasneje je izenačil Mathew Barzal, Islanders pa so na koncu zmagali s 4:2. Jonathan Quick je pri Kraljih zbral 28 obramb, premagali pa so ga ob Barzalu še Michael Dal Colle, Casey Cizikas in Brock Nelson



»Ponavljam se iz tekme v tekmo, spet smo igrali dobro, a ne celo srečanje. Hokejska tekma ne trajal le 15 ali 50 minut, do zadnje sirene moraš biti osredotočen. Najti moramo način, da takšne tekme pretvorimo v zmage,« je bil po tekmi spet razočaran kapetan Los Angelesa Kopitar. 
 

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine