Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Zimski športi

Bode se veseli dvojčkov, Felix drugega otroka

"Baby bom", ki je letos zajel alpske smučarje in smučarke, se nadaljuje.
Bode in Morgan Miller po tragični izgubi hčerke Emmy pričakujeta dvojčka. Imata še dva otroka, Nash je star štiri leta, Easton (na fotografiji) deset mesecev. FOTO: Usa Today Sports
Bode in Morgan Miller po tragični izgubi hčerke Emmy pričakujeta dvojčka. Imata še dva otroka, Nash je star štiri leta, Easton (na fotografiji) deset mesecev. FOTO: Usa Today Sports
M. F.
15. 8. 2019 | 10:39
15. 8. 2019 | 11:17
2:06
Smučarski "baby boom" se nadaljuje. Pred dnevi sta novico o veselem pričakovaju novih družinskih članov sporočila še nekdanji šampion belih strmin Bode Miller in Felix Neureuther, ki je po koncu minule zime končal uspešno športno pot.

"Naša družina se širi. Zelo sem hvaležen," je na družbenih omrežjih zapisal Neureuther in objavil fotografijo svoje srčne izbranke, nekdanje biatlonke Miriam Gössner, s trebuščkom. Njuna prvorojenka Matilda, ki bo jeseni praznovala drugi rojstni dan, bo tako dobila družbo.


 

Bode si je vedno želel dvojčka


Dva nova člana pa pričakuje družina Miller. Bode in njegova soproga Morgan Beck, nekdanja odbojkarica na mivki, sta razkrila, da bosta postala ponosna starša enojajčnih dvojčkov. "Odkar sva skupaj, je Bode govoril: 'Rad bi imel enojajčna dvojčka in to na svoj rojstni dan.' In ko sem tokrat izvedela, da sem noseča, sem ga vprašala, ali misli, da bosta dva. Ni ju pričakoval," je povedala Millerjeva, ki naj bi fanta povila okrog 11. novembra, mesec dni po Bodejevem rojstnem dnevu.



Millerjeva pričakujeta otroka leto dni po tragični izgubi hčerke Emeline, ki se je utopila v bazenu. Odtlej opozarjata in ozaveščata javnost o varnosti v vodi in preprečevanju tovrstnih nesreč. Millerjeva imata še dva otroka: Nash Skan je star štiri leta, Easton Vaughn Rek deset mesecev. Bode ima še hči Neesyn Dace in sina Sama, oba pred razmerjem z Morgan.
 

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine