Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Zimski športi

Anžetov gol za konec priprav

Na zadnji tekmi pred začetkom nove sezone so hokejisti moštva Los Angeles Kings izgubili proti prvakom iz Las Vegasa s 4:7.
Tako kot vsi akterji v NHL tudi Anže Kopitar nestrpno pričakuje začetek nove sezone. FOTO: Stephen R. Sylvanie/USA Today Sports
Tako kot vsi akterji v NHL tudi Anže Kopitar nestrpno pričakuje začetek nove sezone. FOTO: Stephen R. Sylvanie/USA Today Sports
S. U.
8. 10. 2023 | 08:49
1:18

Odštevanje se končuje, pred vrati je nova zgodba v najmočnejšem klubskem hokejskem tekmovanju na svetu – NHL. Za našega asa Anžeta Kopitarja bo to že 18. sezona med severnoameriško elito, kot ponavadi je večji del poletnega treninga prestal v domovini, v zadnjih tednih pa je zanj in soigralce pri Los Angeles Kings sledil niz pripravljalnih tekem.

Prav za konec so Kopitar in soigralci izgubili proti prvakom iz Las Vegasa s 4:7, vodilni gol na tej tekmi pa je zabil prav edini Slovenec v NHL. »Obstajajo še nekatere podrobnosti, ki jim moramo do začetka tekmovalnega dela sezone nameniti pozornost,« je poudaril Todd McLellan, trener Kraljev, ki bodo prvo tekmo za točke imeli na prihajajoč sredin večer (po srednjeevropskem času že v četrtkovem jutru) proti moštvu iz Colorada.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine