Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Zimski športi

Ameriška šampionka ne bo čakala na sezono, tekmovala bo že čez dva tedna

Mikaela Shiffrin, ki okreva po januarski poškodbi, je na svojih družbenih omrežjih objavila, da se bo v svetovni pokal vrnila v Åreju 9. in 10. marca.
Najboljša alpska smučarka prejšnje sezone Mikaela Shiffrin se bo na tekmovalne strmine vrnila na Švedskem. FOTO: Mike Segar/Reuters
Najboljša alpska smučarka prejšnje sezone Mikaela Shiffrin se bo na tekmovalne strmine vrnila na Švedskem. FOTO: Mike Segar/Reuters
G.N., STA
24. 2. 2024 | 14:47
24. 2. 2024 | 14:47
1:32

Ameriška šampionka alpskega smučanja Mikaela Shiffrin, ki okreva po poškodbi po padcu konec januarja, je na svojih družbenih omrežjih objavila, da se bo v svetovni pokal vrnila v Åreju na Švedskem 9. in 10. marca.

Shiffrin, petkratna dobitnica velikega kristalnega globusa za končne zmage v skupnem seštevku svetovnega pokala in lastnica največjega števila zmag v zgodovini alpskega smučanja, nadaljuje okrevanje po udarcu v koleno ob padcu na smuku 26. januarja v italijanski Cortini d'Ampezzo.

»Dobro sem napredovala v senci tekmovanj in vsak dan se počutim bolje in bolje,« je povedala 28-letna Američanka v videu.

»Načrtujemo vrnitev na tekmovanje v Åreju 9. in 10. marca. Komaj čakam, da bom tam,« je nadaljevala. Objavila je tudi fotografije, ki jo prikazujejo v telovadnici, pa tudi na smučeh prvič po njenem padcu.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine