Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Tokio 2020

Durant naslov proslavil z novo pogodbo, podaljšal tudi trener LA Lakers

Severnoameriška košarkarska ekipa Los Angeles Lakers je sporočila, da se je s trenerjem Frankom Voglom dogovorila za podaljšanje sodelovanja.
Kevin Durant (z žogo) prodira med finalnim obračunom OI. FOTO: Brian Snyder/Reuters
Kevin Durant (z žogo) prodira med finalnim obračunom OI. FOTO: Brian Snyder/Reuters
STA, J. K.
7. 8. 2021 | 09:26
1:54
Enako velja za dvakratnega najkoristnejšega igralca lige Kevina Duranta, ki je ZDA v soboto popeljal do olimpijske zmage. Z ekipo Brooklyn Nets je podaljšal pogodbo še za kar štiri sezone, nova pogodba mu bo navrgla 198 milijonov dolarjev (168 milijonov evrov).

Dvaintridesetletni Durant, ki je z Golden State Warriors osvojil dva naslova prvaka (2017, 2018), se je z mrežicami dogovoril, da bo v Brooklynu ostal še naslednja štiri leta. Klub pa mu bo za zvestobo namenil 198 milijonov dolarjev, je povedal njegov agent Rich Kleiman.

Kot so pri jezernikih zapisali na twitterju, je Vogel, ki je ekipo v svojem prvem letu na trenerski klopi popeljal do naslova prvaka, podaljšal za tri sezone. Prvotna pogodba bi mu potekla po koncu sezone 2021/22.


Iguodala spet bojevnik


Julius Randle pa bo še nosil dres New York Knicks. Za štiriletno podaljšanje pogodbe mu kratkohlačniki nudijo 117 milijonov dolarjev (99 milijonov evrov). Na tržnici NBA je zelo živahno. V kratkem naj bi tudi Kawhi Leonard podaljšal pogodbo z Los Angeles Clippers, poroča Yahoo Sports.

Medtem pa so pri Los Angeles Lakers tudi uradno potrdili, da so v ekipo dodali 37-letnega veterana Carmela Anthonyja in Kenta Bazemora. V mestu angelov bo kariero nadaljeval tudi Russell Westbrook, medtem ko so pri Golden State Warriors pozdravili nekdanjega ljubljenca navijačev Andreja Iguodalo.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine