Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Tenis

Serena Williams odpihnila z igrišča Marijo Šarapovo

Čez prvi oviri na odprtem teniškem prvenstvu ZDA bolj ali manj zanesljivo tudi Roger Federer in Novak Đoković.
Američanka Serena Williams je brez večjih težav ugnala Rusinjo Marijo Šarapovo. FOTO: Usa Today Sports
Američanka Serena Williams je brez večjih težav ugnala Rusinjo Marijo Šarapovo. FOTO: Usa Today Sports
27. 8. 2019 | 10:24
27. 8. 2019 | 10:49
1:39
Ljubljana – Švicarski teniški zvezdnik Roger Federer je po uvodnih težavah le upravičil vlogo favorita in se uvrstil v drugo kolo odprtega prvenstva ZDA. Toda dvoboj z indijskim kvalifikantom Sumitom Nagalom, ki na svetovni lestvici drži 190. mesto, se ni začel po njegovem okusu, saj je prvi niz izgubil s 4:6. V nadaljevanju je postavil stvari na svoje mesto ter naslednje nize odločil v svojo korist s 6:1, 6:2 in 6:4.

Federer, ki se bo v drugem krogu pomeril z Damirjem Đumhurjem iz BiH, si je z uvodno zmago že zagotovil nastop na zaključnem turnirju sezone, ki bo med 10. in 17. novembrom v Londonu. Na veliki finale Moškega teniškega združenja (ATP) sta se že uvrstila tudi Novak Đoković in Rafael Nadal. Srbski as je v prvem krogu OP ZDA po slabih dveh urah s 6:4, 6:1 in 6:4 odpravil Španca Roberta Carballesa Baena. Njegov naslednji tekmec bo Argentinec Juan Ignacio Londero.

Ljubitelji tenisa so si z zanimanjem ogledali tudi obračun nekdanjih številk 1, v katerem je bila Američanka Serena Williams prepričljivo boljša od Rusinje Marije Šarapove. Dvoboj je dobila po vsega 59 minutah igre s 6:1 in 6:1.


 

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine